Christmas Gift Wrapping

2 ZILE PANA LA CRACIUN! 2 DAYS UNTIL CHRISTMAS!

Nu stiu cati dintre voi sunteti adepti ai impachetatului cadourilor de Craciun, insa astazi va voi arata cat de fain, creativ si simplu este sa faci acest lucru. Da un efect mult mai festiv, dar si intrigant cadourilor si creeaza o prima impresie deosebita.

I don’t know how many of you are fans of gift wrapping for Christmas, but today I am going to show you how cute, creative and simple it is to do it. It gives a much more festive look to the gifts and it creates an unique first impression.

Am folosit // I used:

Hartie de impachetat // Wrapping Paper

Eu am folosit 6 suluri si cu siguranta hartia mi-a ajuns pentru toate cadourile, ba chiar mi-a si ramas, dar bineinteles, asta depinde si de cate cadouri urmeaza sa impachetezi.

I used 6 of them and surely they were enough for all of the gifts. There were still some bits left. But of course, the amount of presents you are giving matters as well.DSC09500

Alte diferite decoratiuni // Other different decorationsDSC09509DSC09515

———————————————————————————————————————————————————-DSC09529DSC09540DSC09537

TIPS:

1. In cazul in care cadoul tau constituie doua cani, o esarfa, o pereche de sosete, etc. poti folosi o cutie de pantofi veche ca sa iti fie mai usor sa impachetezi si pentru un aspect mult mai placut.

If your gift has two mugs, one scarf, a pair of socks, etc. you can use an old shoe box to make it easier for to wrap and also to create a much nicer aspect.

DSC09543

2. Pentru obiecte mai micute (ex. bijuterii), poti folosi un sul de la hartia igienica, caruia ii indoi capetele pentru a-l inchide. Apoi, decoreaza-l cum vrei tu si priveste! Ai creat un cadou super dragut!

For small objects (such as jewelry), you can use an old roll of paper, which you can bend the edges to for closing it. Then, decorate it however you want to and look! You have created a super nice gift!

DSC09581

Cadourile sunt gata de pus sub brad…doar ca…din pacate, mai trebuie sa asteptam inca 2 zile.

The gifts are ready to be put under the tree…but…unfortunately, we have to wait another 2 days.

DSC09572DSC09567DSC09562DSC09569

———————————————————————————————————————————————————-

Pe o nota putin mai serioasa, am ramas destul de dezamagita dupa ziua de astazi, cand am iesit in oras sa cumpar cadourile si lucrurile de ultim minut de care aveam nevoie. Oameni agitati, imbulzeala si dezordine. Nu vreau sa ma fac inteleasa gresit, caci  ador agitatia, ador sa merg pe strada alaturi de o multime de oameni, fiecare cu directia si scopul lui; de aceea imi plac si orasele foarte populate. Insa, azi nu m-am simtit bine in mediul acesta. O femeie vorbeste la telefon si isi marturiseste stresul in legatura cu negasirea cadoului perfect, un barbat isi varsa nervii in gura mare pentru traficul inepuizabil din centru, o adolescenta plange pentru ca Mosu’ nu i-a cumparat acel Iphone pe care si-l dorea de atat de mult timp… Craciunul nu e despre stres, epuizare si plangeri. Nici macar despre cadouri nu este. Ce conteaza daca nu ai gasit cadoul perfect? Oricum persoana respectiva va uita de el in cateva luni de zile. Poate suna cliseic, dar cel mai important, cel putin pentru mine, este sa te distrezi impreuna cu familia ta si sa iti creezi amintiri frumoase, pentru ca pe acelea nu le vei mai putea retrai vreodata.

——————————————————————————————————————————————————–

XOXO!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s