Vreme de stat acasa | Rainy Day Survival Kit

Dimineti tarzii, vreme mohorata, soarele in concediu

Ce ne facem? Hai sa nu lasam vremea urata sa ne distruga si starea.

Vin cu 5 propuneri pentru o zi in care ne axam pe enjoy si relax. Ca pana la urma, nu e vina noastra, nu-i asa? E vremea de vina!

jfkbvkr.jpg

1. SERIAL – Younger

De curand am participat la un, sa-i spunem astfel, curs de blogging (#BloggleASER), unde am avut parte de un training din partea Cristinei Bazavan care ne-a vorbit despre scriere in mare parte si ne-a sugerat sa urmarim serialul “Younger”. Pana atunci, sa fiu sincera, nu auzisem de el.

Younger, numit si spin-off al mult-cunoscutului serial “Sex and the City”, un sit-com care te prinde din primul episod si pe care poti sa-l urmaresti de-antregul chiar in doua zile (asa cum am facut eu – Ups! *guilty pleasure*).

Actiunea se invarte in New York City, ca personaj principal fiind Liza, mama singura la 40 de ani care ajunge sa-si recreeze cariera mult dorita si viata amoroasa prefacandu-se ca are 26 de ani.

2. MANCARE – Popcorn

Acum poate vei rade, dar chiar vorbesc serios. POPCORN. Da, stiu cat de usor e sa mergem pana la magazin si sa dam 2 lei pe un pachet de popcorn la microunde sau si mai rau, deja pregatit, insa eu vad foarte avantajoasa pregatirea popcornului in mod natural, cu floricele de porumb (care apropo, costa doar 1 leu pachetul), pe care apoi le pui intr-un tuci sau oala cu o lingura de ulei de cocos. La sfarsit, adaugi putina sare si READY! Popcorn incalzit, sanatos si pregatit fara prea mult efort.

3. CARTE – Portretul lui Dorian Gray, Oscar Wilde

Zilele ploioasa necesita o carte buna, dar nu foarte lunga. 

Odata ce portretul lui Dorian Gray este pictat, acesta observa ca tanarul din tablou imbatraneste, pe cand el, modelul, ramane neschimbat. In rand cu fiecare fapta apare fiecare semn de pe fata tanarului, acest lucru fiind nestiut de nimeni, doar de creatorul tabloului, care mai apoi este ucis de Dorian.DSC04091.JPG

4. MUZICA & AUDIO

Ah! The sorrow! Only music can fix it.

Mai intai, mi-ar placea tare mult sa asculti The Dream of Life (Alan Watts)! Apoi, nu uita sa imi spui ce simti sau ce gandesti 🙂

5. BLOG – Poppy Deyes

Ei, si daca te-ai saturat sa ma tot citesti, iti propun sa dai un click pe blogul lui Poppy Deyes. Sunt complet indragostita atat de aspectul curat si organizat, cat si de cuvintele sincere pe care si le insira in online. 


Rain, rain, go away

Come back another day!

Nu lasa vremea sa-ti strice ziua!

‘Til next time!

XOXO!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s