2000s kid: Abia acum incep.

Am 4 ani. 

IMG_2091.JPG

Vreau sa incerc tot ce-i nou. Sunt mai mereu vesela si energica, in afara de momentele’n care plang isteric dupa ce fraimiu practica pe mine tot ce-a invatat la Judo si ajung sa fiu aruncata prin toate partile apartamentului. Repede-l parasc mamei, ramanand doar cu speranta ca n-o s-o primesc si mai tare dupa aceea. In rest, jucarii si desene animate, genunchi “juliti” si tovarasiile din parc incepute prin “Buna, vrei sa fim prietene?”.

4tfjthg

Am 8 ani.

8

Si totu-i iarasi nou pentru mine. Odata cu fiecare zi de scoala creste dorinta “de a fi mai mare”, dar in acelasi timp o zi intreaga cu joaca in parc nu suna rau. Temele trebuie sa fie gata primele, totusi, asa cum bine m-a invatat doamna invatatoare. Mi-e greu, insa, sa separ temele de blocurile de desen pline cu picturi si schite, origami si proiecte.

]8

Am 12 ani.

12

Probabil cea mai penibila varsta. Incredibil de orientata sa fiu “cool”, saptamanal citesc revista Bravo Girl si rasucesc internetul in cautarea fie celor mai noi trenduri in moda (aici vorbim de paiete si strasuri si alte chinezarii), fie unor coafuri la moda. Varsta in care a inceput sa ma ademeneasca muzica pop, cu Lady Gaga pe repeat, la fel si serialele ca The Vampire Diaries pe care le urmaresc fidela.

12dddddd

Am 15 ani.

15 (2)

Ca de fiecare data, totu’i nou.  La 15 ani trec prin schimbari: unele mai mari decat celelalte, unele mai dureroase, unele chiar benefice, altele care ma maturizeaza, altele care ma-ncanta. Calatorii din ce in ce mai uimitoare, calatorii care si ele ma schimba alaturi de alte noi activitati, noi experiente pentru care ma-nscriu. Mintea-mi e in toate partile, reusind totusi sa ma concentrez unde am nevoie. Relatii noi, liceu si alte intamplari haioase alaturi de oameni si mai haiosi. Varsta la care am invatat ca pot si ca oricine poate atata timp cat isi doreste. Odata cu noi dorinte, perseverenta creste. Odata cu noi pasiuni, sufletul creste.

Acum sunt pregatita.

15

Am 16 ani.

Si inca nu stiu ce urmeaza, dar sunt mai incantata ca niciodata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s