VARA-MI IN DETALIU | Expeditie de-o zi

CITESTE PRIMA PARTE AICIVARA-MI IN DETALIU | Despre Abhazia.

Desert Night – RUFUS (Jesse Rose Remix)

O jumatate de ora pornind din capitala Abhaziei, Suhum, si-am ajuns. Noul Afon, orasul verde, orasul turistilor, orasul prospetimii si frumusetii micii republici.

DSC_0983

Vizita incepe in pestera Noului Afon, prin Muntii Iverian, ajungand in inima pesterii cu un tren, asemanator unui metrou bucurestean, singura diferenta fiind data de drum, si anume 1,3 km, si, ei bine, faptul ca merge printr-o sapatura pe lungime in stanca specifica pesterii. Multe fotografii nu cred c-ar avea mare efect acum. Ca sa-ntelegi in totalitate ce-i special la pestera trebuie s-o explorezi in real, sa atingi stalagmitele, sa observi acustica si ecoul, sa privesti cu atentie micul lac dinauntru.

Continuandu-ne mica expeditie de-o zi, ne-oprim intr-un loc de-o cromatica ideala, imediat dupa o ploaie racoritoare de vara, timpul perfect pentru o plimbare relaxata in care admiram din plin toata bogatia-n culori conferita de natura. Pe langa zona principala unde ne delectam cu-o gustare dulce sau cateva poze cu un pui de urs mult prea scump pentru a fi chinuit, ne pozam bineinteles cu renumita cascada, de sus bucurandu-ne de-o priveliste ce-ti taie respiratia.

DSC_1138.JPG

DSC_1055

Apoi, nefiind inca satisfacute de vizita, ne-ndreptam catre ultima locatie, parcul! Da, ce-i drept, un parc obisnuit, dar cum mentionam si mai devreme, simfonia dintre culori a acestui oras te face sa tinzi spre simplitate si te umple de energie. Ah, si ca tot aduc aminte de energie: in tinerete, mama mea obisnuia sa treaca mereu pe la cafeneaua “plutitoare”.

DSC_1186

Make ash and leave the dust behind
Lady diamond in the sky
Wild light
Glowing bright
To guide me
When I fall
I fall on tragedy

Hurricane – MSMR (Adventure Club Remix)

O zi aventuroasa, plina de entuziasm si zambete, caci poate am uitat sa-ti spun, s-a intamplat chiar de ziua mea care a curprins cu siguranta cele mai frumoase si de neuitat momente ale verii mele. Cea mai fericita sunt, totusi, ca esti aici, si reusesc sa le-mpart si cu tine. Multumesc!


 

Ne recitim curand! Pana atunci, nu uita sa zambesti!

DSC_1161

xoxo.

3 thoughts on “VARA-MI IN DETALIU | Expeditie de-o zi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s