VARA-MI IN DETALIU | Ma-ntorc la tine, mare albastra

Ma-ntorc la tine iar si iar, mare albastra…

Nu stiu cum sa incep. Poate cu un bine te-am regasit, dar cred ca mai degraba tu m-ai regasit. Se simt parca ani trecuti de ultima data de cand am scris. Mi-a fost dor de taste, mi-a fost dor de edituri si nu in ultimul rand de voi, cei care-mi cititi articolele.

02

Dupa o lunga vacanta-n Abhazia, nu dureaza mult si-mi revine dorul de Marea Neagra asa ca imi fac repede bagajul, o sun pe vara-mea si ii dau de inteles ca urmatorele doua zile ne distram cum trebuie. Zis si facut, prima zi ne-o petrecem la piscina, caci bronzul, dupa mine, niciodata nu-i deajuns. Apoi, amandoua poftim o baie racoroasa in mare, baie care sfarseste a fi o lunga promenada in apa care ne-ajunge pana in talie si nu mai sus, caci probabil stii cum sunt plajele din Mamaia.

Seara, ne stapanim curiozitatea despre Suicide Squad (Brigada sinucigasilor), un film extrem de in voga acum. Parerea mea? Scenariu bun, actori super, efecte geniale, dar asteptari mult prea ridicate.

0

Mai tarziu, ne aranjam pentru o noapte in oras, cu faimoase replici ca: “Imi imprumuti si mie camasa ta?”, “Fa-mi tu linia de tus”, sau “Hai, plecam odata?”. Iesim sa-i ascultam pe Carla’s Dreams live, in Mamaia, iar restul noptii ramane amintire pentru mine, si mic secret pentru voi.

A doua zi, dupa un somn de vreo 5 ore, ne reincarcam energia cu muzica buna si-o pregatire ca pentru o prezentare de moda, scoatem toate accesoriile, toate fardurile si toate costumele de baie la iveala si ne-aranjam pentru o sesiune video pe litoral.

DSC_0084

09.jpg

Oranjul scotand in evidenta albastrul, imi denumesc machiajul Tropic Tonic datorita nuantei rujului, iar accesoriul de baza, cerceii, care sunt, dupa parerea mea, perfecti pentru vara, ba chiar concert sau festival, in combinatia unei vestimentatii in kaki cu franjuri si poate chiar accente de auriu in lumina soarelui. Look-ul este gata. Urmeaza cateva poze si filmari cand rozul pal al apusului se intrepatrunde cu albastrul marii, astfel sfarsindu-se mica vacanta de la Constanta.

Zic ca ne-am descurcat in 2 zile.

DSC_0104

ruj: Tropic Tonic – M.A.C.| cercei: Mango | costum de baie: Oysho

Multumesc Azei, Mirelei si mamei Azei!

xoxo.

(ne revedem curand, mare albastra)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s