BRALETTE | Feminitatea in dantela

Eleganta relaxata, rafinament fara efort, hainele pe cat de spectaculoase, pe-atat de confortabile. Lejeritate la limita stilului, asa as descrie moda anului 2016.

DSC06858

Un cadou recent primit m-a inspirat sa dedic acest articol intru totul senzatiei “bralette”, respectiv bustierelor din dantela, care pot fi purtate in fel si fel de moduri. De la decoltee-n V pana pe dedesubtul maieurilor punk rock cu gaurile manecilor supra-largite sau tricourilor din dantela, poti sa-ti exprimi feminitatea cu acest detaliu in cadrul aproape oricarei tinute, atata timp cat iti pastrezi eleganta, si bineinteles, misteriozitatea.

par (4)

Ud florile cand dintr-o data in gand imi apar fel si fel de intrebari despre scopul lor, dar si lipsa lor in casa. Pe langa planta ca sursa de oxigen, ma tenteaza sa cred ca estetica bate uneori logica la noi, femeile si fetele, frumosul reusind sa ne domine ideile si tot el dandu-ne de gol un strop de feminitate, slabiciunea pentru tot ce arata bine, tot ce e perfect, tot ce ne place. Ce-a derivat de aici sunt calitati, din punctul de vedere al fiecaruia, eleganta, curatenia si gingasia ce vin o data cu atitudinea, si, ei bine, nebunia ce se mai iveste uneori.

08

DSC06983

Ei, si acum ca stii cu ce poti asorta bustierele, sa-ti impartasesc si doua, trei idei despre importanta accesoriilor. Alegi stilul mai increzator, cu sapca si ceas boyfriend, sau ceva mai feminin, cu bentita in jurul capului si chocker, totul depinde de tine, tu stiind cel mai bine ce te avantajeaza si ce nu. Totusi, avand in vedere ca dantela este un material fin, vad accesoriile de gat ca ceva ce-ar scoate in evidenta aspectul fragil al acesteia. Nimic prea mare, prea excentric, un lantisor auriu larg sau chiar o panglica stransa in jurul gatului ar accentua mult pielea bronzata. In caz contrar, pentru fetele care n-au apucat sa prinda vreun pic de soare vara aceasta, un accesoriu mic, dar cu o culoare puternica in decolteu, bustiera avand la fel o culoare ceva mai aprinsa, totodata mai inchisa (mov, verde inchis, negru) ar merge perfect.

DSC06996

09.jpg

Bustiere din dantela “bralette”: H&M  |  Modelul articolului: Simona Mirsolea

xoxo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s