Inceput de toamna-n 3 camasi

Las stiloul jos caci tocmai mi-am terminat de scris rezumatul verii.

Ah, vara. Sa-ncep oare sa-mi descriu sentimentele fata de linistea de la amiaza, mirosul proaspat al strazilor dupa o ploaie rapida, apusurile de la ora 20.00, dusurile racoritoare si numeroase, poate toate cartile citite, serialele urmarite, toate noptile nedormite si diminetile prea dormite?

Nici gand. A sosit timpul unui nou sezon, si-o data cu zile din ce in ce mai ocupate, merita si-o schimbare comfortabila-n garderoba.

3 camasi ce te descotorosesc de stres09

  • Hah. Ca tot vorbeam de back to school, uite o tinuta ce-mi aduce aminte de speriata Andreea din clasa intai. Am mai crescut putin, denim-ul a reintrat in moda. Dar stai! A iesit vreodata? Versalitatea camasii ii permite sa fie purtata cu aproape orice, motiv pentru care pana si eticheta recunoaste ZARA BASICS, insa lungimea (jumatatea taliei) ii solicita ca partea de jos sa fie cu talie inalta sau, ca-n exemplul meu, un sarafan comod.

IMG_0930

IMG_0932

IMG_0926

IMG_0901IMG_0936

09

  • Trebuie sa recunosc, urmatoarea camasa’i preferata mea. Reuseste sa se evidentieze in orice tinuta, datorita rozului ce striga ATENTIE. E foarte comfortabila, lucru pe care-l gasesc util, avand in vedere zilele “pe alergate” prin oras. Ce-i drept, am interpretat-o putin, purtand-o ca si sacou, insa hei! Daca exista vreo regula in moda, aceea’i ca nu exista reguli.

CUMPARA 

IMG_02270IMG_0322

IMG_0223

09

  • Inchei cu cea de-a treia camasa, ale carei maneci sunt protagonistele tinutei, facandu-te sa dai din maini pe muzica doar ca sa le scoti in glorie. Partea grea, dupa mine, este alegerea josului, fie fusta sau pantalon, nu as merge pe ceva diferit, ci as ramane la o singura culoare: alb, negru sau chiar albastru.

CUMPARA

IMG_0669IMG_0716

Toate camasile le gasesti la ZARA, impreuna cu zeci de alte modele diferite.

Eu am fugit, caci urmatorul pas este sa-mi redecorez camera. Iti scriu cum stau lucrurile, poate iti dau si cateva idei. Pana atunci, nu uita sa zambesti!

xoxo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s