JACHETA MAMEI

0.jpgimg_1290img_1226

IMG_1243.jpgimg_1293img_1328img_1233img_1302

Incadreaza-ma in Pulp Fiction pentru ca azi iti prezint o jacheta de un alb curat si-un material gros, cu detalii cusute-n acuratete, “imprumutata” de la mama. (Serios, am mai zis-o si-o mai zic, incearca sifonierul mamei tale!). Spune ea ca este una din piesele de care n-ar scapa niciodata, in voga sau ne-n voga, va exista intotdeauna, chiar si undeva in spate, dar intotdeauna. Poate am mostenit-o de la ea sau poate-i doar un sentiment obsinuit, insa si eu ma atasez de anumite piese de vestimentatie, implicit de cele cu un storyline de neuitat (mic apropo catre poseta galbena Coach din unul din orasele mele preferate, Miami).

Un lucru devine de fiecare data mai palpitant, interesant, autentic odata ce-i este atasat o poveste, o persoana sau o amintire din trecut. Multi amatori ai hainelor vintage asa ar vorbi despre placerea lor pentru acestea si, in general, despre dorinta lor de a se dezintegra, de a se simti speciali prin hainele pe care le-mbraca.

Totusi, protagonista articolului de azi, si anume ceea ce-mi place mie sa numesc piesa lui Elvis Presley a fost cumparata nou-nouta dintr-un outlet din Los Angeles prin 2002.

Fast forward 14 ani si uite-ma aici.

img_1317Vand hainele online pe aplicatia DePop(a) – valabila pe App Store si Magazin Play asa ca daca-ti doresti rochita alba sau alte haine, produse (curand) viziteaza-ma la “magazinul” @yellowcashew.

xoxo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s