THE PURSAHOLIC 2

Cu ceva timp in urma am postat un articol intrutotul dedicat gentilor, intrebandu-ma de ce intotdeauna sunt alese ultimele, ca element de finisaj al unei tinute. Am dezbatut intregul subiect in primul capitol al “Pursaholicelor”.

Nu inainte de definitie, soseste CAPITOLUL 2.

Un alcoolic? Dependent de alcool. Shopaholic? Dependent de shopping. Pursaholic? Purse-obsessed. Total innebunit dupa genti!

0.jpg1img_1941img_1962img_2030img_1958img_1927img_2043img_2052img_1959Si-n cazul in care nu-ti merge pe post de geanta…

Tinuta de mai sus a fost “zidita” in jurul nemuritoarelor alb si negru. Am vrut sa accentuez faptul ca poti arata complet si fara a fi nevoie de imprimeuri, prea multa culoare sau o duzina de accesorii. Dar, dar, dar sa ne intoarcem la celebritatea articolului. Geanta buxet beige a fost prima sursa de inspiratie, iar mai apoi, primul accent auriu al tinutei. Avand un aspect unic (si-mi permit oare sa spun, futurist?) imi aduce aminte de o cutie de accesorii de pe noptiera unei femei cu gust luxos. Culorile-ti permit s-o porti in combinatie cu orice, cat despre purtat, nu-ti face griji caci pe cat de incomoda pare, pe-atat de confortabila este de fapt. In plus, mi-au incaput toate esentialele pentru prima zi de liceu in ea, asa ca nu ma plang deloc.

Poti cumpara geanta de la jadu.ro.

01img_2182img_2174img_2186img_2156

Ihim, ai ghicit. Cadou de la mama. Imediat m-am gandit la cate tinute monocromatice as putea asorta cu ea datorita culorii stridente, corai spre rosu, care cere atentie si fara a fi nevoie de prea mult. Ca si forma imi este foarte practica pentru liceu, caci da, din pacate, anul trecut m-am convertit de la a purta chiar zilnic ghiozdan, lucru de care imi pare rau, dar la care nu promit sa renunt complet.09

Dragi pursaholice de pretutindeni,

Portofoliul ramane deschis, deci v-astept alta data pentru capitolul 3. Pana atunci, totusi, am alte articole nerabdatoare sa fie citite.

Nu uitati sa zambiti!

xoxo.

3 thoughts on “THE PURSAHOLIC 2

  1. Incearca sa nu combini metale aurii cu metale argintii,iese un efect mult prea flashy (ceasul-geanta,rochia-geanta din pozele tale de exemplu),e un detaliu minor,dar asta considerandu-se un fashion blog conteaza, adica daca in cele doua photo shoot-uri faceai schimb de genti era perfect.

    Like

  2. Nu e vorba de un cod,e vorba de impresia generala cromatica,care in cazurile outfiturilor tale tinde spre armonie. Disonantele cromatice sunt folosite doar in cazuri extreme,in mare in kitsch si noul stil “ghetto”.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s