Decoreaza-ti casa cu plante!

10img_272309.jpgimg_2630img_2720Acum ca-i toamna, pot in sfarsit sa pun in aplicare cromatica ei deosebita si sa-mi decorez locuinta in stilul sezonului, dar si dupa preferintele mele. Verde inchis si rosu aprins, ce poate fi mai tomnatic de atat? Uh, poate un maro rosiatic. Atunci nu ma straduiesc prea tare cu abia cumparatii cactusi si ii las in ghivecele lor, insa pe ici, pe colo, trebuie facute niste ajustari. Unul dintre ghivece, l-am infasurat intr-o panglica alba, l-am pus intr-un suport alb si l-am asezat pe pervazul din chicineta, pentru ca tepii sa prinda putin soare (nu ca ar avea nevoie).

11.jpgimg_2712

img_2650

02De mult planuim sa facem o calatorie pana la Proventa, Franta, taramul lavandei. Mama este iubitoare desavarsita si cu siguranta ar decora intreaga casa in servetele , vaze si decoratiuni cu lavanda (asta, bineteles, daca ar i-ar da voie tata). Trebuie sa recunosc, e o planta deosebita, si pe langa faptul ca da o estetica aparte locuintei, are si efecte calmante, linistitoare, e cunoscuta pentru mirosul ei care te face sa adormi mai rapid (intr-un saculet langa perna). Deci daca ai probleme cu somnul, stii ce sa-ti iei!13.jpgimg_2681img_2683IMG_2624.JPGPresupunem ca nu esti chiar genul florilor, sau al lucrurilor “de fete” in general, iti dau un sfat: nu trebuie neaparat sa incorporezi flori sau plante fizic vorbind, ci prin imagini, sau figurine. Iar pentru tine, cea care n-are timpul sau atitutinea potrivita pentru a avea grija de flori naturale, intotdeauna exista cele artificiale si te asigur ca poti crea ceva frumos (si pe termen lung) cu ajutorul lor. Tot respectul pentru mama pentru ideea de a lua o vaza obisnuita si a o aseza invers peste o crenguta de trandafiri falsi roz pastel.

Bineinteles, mi-ar face placere sa furi cat mai multe idei din acest articol. Mai mult, te-ncurajez, cum spun intotdeauna, sa-ti pui creativitatea in actiune si sa-ti decorezi locuinta in felul in care iti place. Cu resurse sau fara, intotdeauna exista idei!

Nu uita sa zambesti!

xoxo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s